Kemal Türkler Anaokulu
KEMAL TÜRKLER MAH. SEHER SK. KEMAL TÜRKLER ILKOKULU SİTESİ KEMAL TÜRKLER ILKOKULU BLOK NO 35 SANCAKTEPE / İSTANBUL

VİZYON

Çocukların gelişimlerine, ilgi ve ihtiyaçlarına uygun, yaparak ve yaşayarak öğrenmelerine fırsat sağlayan eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmek ve okul öncesi eğitim alanının kazanımları doğrultusunda okul öncesi dönem çocuklarının gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen bilim ile iç içe olmalarını sağlayıcı multi-disipliner programlar oluşturmaktır.

MİSYON

Okulumuzun misyonu; okul öncesi eğitimin temel ilkelerine uygun olarak çocukların, beden, zihin ve duygu gelişimini sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak onların yaratıcı ve estetik duygularını geliştirmek, sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma gibi sosyal davranışları kazandırmak, kendini tanıyan, sorunlara çok yönlü bakabilen, araştırarak, sorgulayarak, üreterek, yaparak ve yaşayarak öğrenen, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

İlçe merkezine 1 km uzaklıkta bulunmaktadır. Merkezi bir konumdadır.

Sancaktepe İlçesi Kemal Türkler Mahallesi Seher sok. No:35 Sancaktepe